Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poison Girls Real San Rafael C.F.
433 Tactiek Cup Final 2
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 59
adequate Schieten formidable
weak Passen formidable
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Untalan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yoro de bal. Yoro met een sublieme pass. Magsayo rent richting de bal. Magsayo schiet op doel. Niguidula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Varjan kopt de bal weg. Awitan speelt de bal door. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring schiet op doel. Niguidula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:1

8e minuut.
Awitan passt de bal in één keer door. Bariring rent richting de bal. Bariring speelt de bal door. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo haalt uit met een fantastische trap. Niguidula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bariring speelt de bal door. Niguidula probeert naar een medespeler te passen. Awitan speelt de bal door. Bariring rent richting de bal. Bariring draait met de bal, schiet en ... Niguidula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:2

12e minuut.
Tandoc geeft een hoge lob. Batoon is nu in balbezit. Bariring onderschept slim de pass. Bariring haalt uit met een fantastische trap. Niguidula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:3

13e minuut.
Miglio met een sublieme pass. Teitursson is nu in balbezit. Awitan verovert de bal door een tackle van achteren. Awitan speelt de bal door. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:4

15e minuut.
Magsayo onderschept slim de pass. Magsayo speelt de bal door. Batoon heeft problemen om de bal te vangen. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Batoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo onderschept slim de pass. Magsayo passt de bal zonder na te denken. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Awitan met een sublieme pass. Yoro probeert naar een medespeler te passen. Bariring is nu in balbezit. Daar is Bariring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bariring haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tandoc neemt de hoekschop. Magsayo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:5

22e minuut.
Awitan onderschept slim de pass. Awitan passt de bal zonder na te denken. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring schiet op doel. Niguidula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:6

23e minuut.
Varjan is nu in balbezit. Varjan passt de bal met de wreef. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo draait met de bal, schiet en ... Tanghal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yoro zal de hoekschop nemen. Batoon kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Awitan probeert naar een medespeler te passen. Yoro speelt de bal door. Magsayo rent richting de bal. Magsayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:7

29e minuut.
Pagaspas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo verovert de bal door een tackle van achteren. Magsayo speelt de bal door. Klungelig pakt Bariring de bal. Bariring haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niguidula probeert naar een medespeler te passen. Tandoc kopt de bal weg. Awitan speelt de bal door. Bariring rent richting de bal. Bariring schiet op doel. Niguidula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:8

30e minuut.
Miglio speelt de bal door. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring onderschept slim de pass. Magsayo rent richting de bal. Magsayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:9

32e minuut.
Awitan is nu in balbezit. Awitan met een sublieme pass. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:10

35e minuut.
Untalan speelt de bal door. Awitan speelt de bal door. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring haalt uit met een fantastische trap. Niguidula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:11

38e minuut.
Bariring rent richting de bal. Bariring geeft een hoge lob. Daar is Pagaspas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magsayo rent richting de bal. Magsayo draait met de bal, schiet en ... Niguidula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Magsayo schiet op doel. Niguidula met een sublieme pass. Awitan kopt de bal weg. Bariring is nu in balbezit. Bariring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Awitan passt de bal zonder na te denken. Yoro is nu in balbezit. Yoro geeft een hoge lob. Magsayo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:12

43e minuut.
Yoro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bariring de bal. Bariring passt de bal zonder na te denken. Magsayo heeft problemen om de bal te vangen. Magsayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:13

44e minuut.
Bariring verovert de bal door een tackle van achteren. Bariring passt de bal met de wreef. Magsayo is nu in balbezit. Bariring rent richting de bal. Bariring schiet op doel. Niguidula bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tandoc zal de hoekschop nemen. Yoro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Teitursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Awitan onderschept slim de pass. Awitan probeert naar een medespeler te passen. Bariring rent richting de bal. Bariring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poison Girls 87%, Real San Rafael C.F. 13%.
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:13

47e minuut.
Awitan kopt de bal weg. Daar is Tandoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tandoc probeert naar een medespeler te passen. Bariring rent richting de bal. Bariring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bariring rent richting de bal. Bariring passt de bal in één keer door. Tanghal rent richting de bal. Magsayo onderschept slim de pass. Magsayo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bariring rent richting de bal. Bariring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:14

50e minuut.
Untalan probeert naar een medespeler te passen. Awitan rent richting de bal. Awitan probeert naar een medespeler te passen. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Awitan rent richting de bal. Awitan geeft een hoge lob. Magsayo rent richting de bal. Magsayo draait met de bal, schiet en ... Niguidula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:15

52e minuut.
Miglio met een sublieme pass. Varjan rent richting de bal. Bariring verovert de bal door een tackle van achteren. Bariring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Niguidula met een harde bal richting middenveld. Tandoc rent richting de bal. Tandoc passt de bal zonder na te denken. Magsayo heeft problemen om de bal te vangen. Magsayo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Niguidula trapt de bal weg. Awitan controleert de bal met de borst. Awitan probeert naar een medespeler te passen. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Tandoc geeft de bal voor. Tanghal kopt de bal weg. Klungelig pakt Pagaspas de bal. Yoro geeft een hoge lob. Magsayo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:16

61e minuut.
Bariring probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Batoon de bal. Magsayo rent richting de bal. Magsayo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:17

63e minuut.
Niguidula trapt de bal weg. Awitan met een sublieme pass. Bariring rent richting de bal. Bariring haalt uit met een fantastische trap. Niguidula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:18

65e minuut.
Yoro met een snelle inworp. Awitan is nu in balbezit. Awitan passt de bal met de wreef. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:19

66e minuut.
Untalan kopt de bal weg. Awitan met een sublieme pass. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:20

67e minuut.
Miglio met een sublieme pass. Varjan heeft problemen om de bal te vangen. Bariring onderschept slim de pass. Magsayo rent richting de bal. Magsayo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Awitan kopt de bal weg. Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc passt de bal in één keer door. Bariring is nu in balbezit. Bariring haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tanghal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:21

70e minuut.
Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc passt de bal met de wreef. Bariring rent richting de bal. Bariring schiet op doel. Niguidula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:22

73e minuut.
Awitan kan de bal niet met de borst controleren. Awitan speelt de bal door. Klungelig pakt Magsayo de bal. Magsayo schiet op doel. Niguidula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:23

74e minuut.
Magsayo speelt de bal door. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring passt de bal in één keer door. Magsayo rent richting de bal. Magsayo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lacbawan kopt de bal weg. Tandoc rent richting de bal. Tandoc met een sublieme pass. Bariring rent richting de bal. Bariring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Awitan kopt de bal weg. Tandoc probeert naar een medespeler te passen. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring passt de bal met de wreef. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:24

81e minuut.
Bariring passt de bal met de wreef. Tandoc is nu in balbezit. Tandoc passt de bal met de wreef. Magsayo rent richting de bal. Magsayo schiet op doel. Niguidula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Panahon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring verovert de bal door een tackle van achteren. Bariring passt de bal zonder na te denken. Magsayo rent richting de bal. Magsayo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Yoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoro heeft problemen om de bal te vangen. Yoro speelt de bal door. Tandoc speelt de bal door. Magsayo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poison Girls 85%, Real San Rafael C.F. 15%.
Poison Girls - Real San Rafael C.F. 0:24