Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Blades Oriental Blades
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Orante geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lumbang met de inworp. Manlangit is nu in balbezit. Manlangit geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Manlangit met een sublieme pass. Mangaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangaya geeft een lange en hoge pass. Tagarro rent richting de bal. Tagarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Candao probeert de bal met de borst te controleren. Manlangit rent richting de bal. Matulac bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlangit verovert de bal door een tackle van achteren. Manlangit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Aclan geeft een hoge lob. Licud kopt de bal weg. Licud is nu in balbezit. Licud schiet op doel. Ligaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Punyeg rent richting de bal. Punyeg geeft een hoge lob. Daar is Tubongbanua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Licud is nu in balbezit. Licud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
South Blades - Oriental Blades 1:0

28e minuut.
Punyeg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yagyagan met de inworp. Tubongbanua heeft problemen om de bal te vangen. Tubongbanua draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Licud bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
South Blades - Oriental Blades 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Blades 51%, Oriental Blades 49%.
South Blades - Oriental Blades 2:0

49e minuut.
Buhain is nu in balbezit. Tubongbanua is nu in balbezit. Apan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Matulac passt de bal in één keer door. Aclan geeft de bal voor. Ligaya heeft problemen om de bal te vangen. Licud is nu in balbezit. Licud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tubongbanua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubongbanua passt de bal in één keer door. Licud is nu in balbezit. Licud schiet op doel. Suyat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Blades 45%, Oriental Blades 55%.
South Blades - Oriental Blades 2:0