Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Gibbons FC Lions
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Jandoc rent richting de bal. Lansigan rent richting de bal. Lansigan speelt de bal door. Tampipi rent richting de bal. Tampipi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Allado is nu in balbezit. Allado geeft de bal voor. Lansigan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tampipi de bal. Tampipi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Irong met een harde bal richting middenveld. Icban kopt de bal weg. Cabatuando is nu in balbezit. Cabatuando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Gibbons - FC Lions 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt Bulatao de bal. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog passt de bal in één keer door. Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Bual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calpito. Bual is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bual met een snel genomen vrije trap. Tampipi heeft problemen om de bal te vangen. Tampipi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Gibbons 39%, FC Lions 61%.
Brave Gibbons - FC Lions 0:1

49e minuut.
Tampipi draait met de bal, schiet en ... Abreo speelt de bal door. Belasco kopt de bal weg. Jandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandoc geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Tabula geeft een hoge lob. Icban rent richting de bal. Icban passt de bal in één keer door. Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lansigan rent richting de bal. Calpito bereikt de bal nog maar net als eerste. Calpito passt de bal zonder na te denken. Tampipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampipi haalt uit met een fantastische trap. Abreo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Gibbons - FC Lions 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Gibbons 33%, FC Lions 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Gibbons - FC Lions 1:1