Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanlurang Negros FA Spears
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Cabatana met een sublieme pass. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral geeft een hoge lob. Buccay bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Halimaw verovert de bal door een tackle van achteren. Halimaw geeft een lange en hoge pass. Macam rent richting de bal. Tagulao verovert de bal door een tackle van achteren. Tagulao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanlurang Negros - FA Spears 1:0

11e minuut.
Buccay passt de bal zonder na te denken. Tagulao bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jain. Jain krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sayaboc speelt de bal door. Macuha heeft problemen om de bal te vangen. Cabatana is nu in balbezit. Sayaboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayaboc schiet op doel. Sumulong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bacad met een sublieme pass. Jain rent richting de bal. Jain geeft de bal voor. Macuha rent richting de bal. Macuha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Itliong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagulao rent richting de bal. Itliong rent richting de bal. Tagulao onderschept slim de pass. Tagulao haalt uit met een fantastische trap. Cajulao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Cabatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayaboc onderschept slim de pass. Sayaboc met een sublieme pass. Daar is Macuha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macuha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanlurang Negros 41%, FA Spears 59%.
Kanlurang Negros - FA Spears 1:0

48e minuut.
Sayaboc passt de bal met de wreef. Bacad heeft problemen om de bal te vangen. Macuha verovert de bal door een tackle van achteren. Macuha draait met de bal, schiet en ... Sumulong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanlurang Negros - FA Spears 1:1

61e minuut.
Tagalogan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lagadi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rafal? bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafal? geeft een hoge lob. Macuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayaboc rent richting de bal. Sayaboc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Cabatana passt de bal met de wreef. Tagulao rent richting de bal. Tagulao passt de bal met de wreef. Pingris is nu in balbezit. Pingris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Datahan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butalid komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Buccay bereikt de bal nog maar net als eerste. Itliong is nu in balbezit. Met opzet legt Buccay zijn tegenspeler op de grond. Buccay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanlurang Negros 44%, FA Spears 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanlurang Negros - FA Spears 1:1