Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bughaw Rangers Puti Suburbs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Inworp. Untalan met de inworp. Yagin is nu in balbezit. Yagin haalt uit met een fantastische trap. Ligaya kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Yagin de bal. Mente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yagin. Yagin krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Magcawas speelt de bal door. Agsalud bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsalud passt de bal in één keer door. Macanas is nu in balbezit. Macanas haalt uit met een fantastische trap. Mauhay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Juco geeft de bal voor. Dismaya kopt de bal weg. Yagin rent richting de bal. Yagin haalt uit met een fantastische trap. Dayag werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
de la Cerna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bughaw Rangers 56%, Puti Suburbs 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bughaw Rangers - Puti Suburbs 0:0

48e minuut.
Fontanilla passt de bal met de wreef. Calajati is nu in balbezit. Agsalud onderschept slim de pass. Agsalud draait met de bal, schiet en ... Bulseco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yagin controleert de bal met de borst. Fontanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yagin. Yagin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Macanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Calajati onderschept slim de pass. Agsalud verovert de bal door een tackle van achteren. Macanas is nu in balbezit. Macanas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bughaw Rangers - Puti Suburbs 0:1

78e minuut.
Mauhay trapt de bal weg. Fontanilla rent richting de bal. Fontanilla probeert naar een medespeler te passen. Chan heeft problemen om de bal te vangen. Chan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bughaw Rangers 57%, Puti Suburbs 43%.
Bughaw Rangers - Puti Suburbs 0:1