Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Far Eastern Stars Embarrassing Rangers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Undayan probeert naar een medespeler te passen. Agapito geeft de bal voor. Bara heeft problemen om de bal te vangen. Malixi is nu in balbezit. Malixi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Agapito controleert de bal met de borst. Artadi verovert de bal door een tackle van achteren. Artadi speelt de bal door. Layumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Layumas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Agapito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayuga rent richting de bal. Bayuga probeert naar een medespeler te passen. Agapito is nu in balbezit. Agapito geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Agapito bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuyen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agapito. Abuyen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Abuyen kan niet meer verder spelen. del Carmen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Stars 54%, Embarrassing Rangers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Far Eastern Stars - Embarrassing Rangers 0:0

83e minuut.
Undayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malixi is nu in balbezit. Undayan rent richting de bal. Undayan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Talong de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bayuga neemt de hoekschop. Bataanon is nu in balbezit. Bataanon probeert naar een medespeler te passen. Undayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Undayan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Artadi probeert naar een medespeler te passen. Goya rent richting de bal. Goya passt de bal in één keer door. Layumas is nu in balbezit. Layumas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Stars 40%, Embarrassing Rangers 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Far Eastern Stars - Embarrassing Rangers 0:0