Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Sphere Puti Union
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Labuanan verovert de bal door een tackle van achteren. Labuanan geeft de bal voor. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinoray onderschept slim de pass. Vinoray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Sphere - Puti Union 1:0

25e minuut.
Acolola verovert de bal door een tackle van achteren. Acolola passt de bal in één keer door. Yap is nu in balbezit. Lakian verovert de bal door een tackle van achteren. Lakian haalt uit met een fantastische trap. Alikpala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Sphere 39%, Puti Union 61%.
AFC Sphere - Puti Union 1:0

50e minuut.
Digol geeft een lange en hoge pass. Vinoray is nu in balbezit. Mendoza onderschept slim de pass. Alindogan onderschept slim de pass. Alindogan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Caluncagin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agunod onderschept slim de pass. Agunod schiet op doel. Alikpala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Acolola de bal onder controle te krijgen. Labuanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuanan passt de bal zonder na te denken. Bogabong bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogabong haalt uit met een fantastische trap. Alikpala bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Sphere 45%, Puti Union 55%.
AFC Sphere - Puti Union 1:0