Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madred FC Al Dhafra al Ra`s
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
AL Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. AL Bdeir met een sublieme pass. Al Kaabi rent richting de bal. bin AL Hawzai onderschept slim de pass. bin AL Hawzai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Yaseen met een harde bal richting middenveld. Ahmad Yousif kopt de bal weg. Ahmad Yousif rent richting de bal. Ahmad Yousif draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ahmad Yousif heeft problemen om de bal te vangen. AL Bdeir met een sublieme pass. bin Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai verovert de bal door een tackle van achteren. bin AL Hawzai draait met de bal, schiet en ... EL Serkal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
El Habib verovert de bal door een tackle van achteren. El Habib probeert naar een medespeler te passen. AL Bdeir met een sublieme pass. bin AL Hawzai is nu in balbezit. bin AL Hawzai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
El Habib geeft een hoge lob. Essa Hilali kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haj Sultan neemt de hoekschop. Ahmad Yousif maakt een snoekduik en kopt de bal. Yaseen bokst de bal weg.

42e minuut.
Ahmad Yousif heeft problemen om de bal te vangen. AL Bdeir rent richting de bal. AL Bdeir passt de bal in één keer door. bin AL Hawzai is nu in balbezit. bin AL Hawzai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madred FC - Al Dhafra al Ra`s 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madred FC 44%, Al Dhafra al Ra`s 56%.
Real Madred FC - Al Dhafra al Ra`s 1:0

57e minuut.
El Habib verovert de bal door een tackle van achteren. El Habib met een sublieme pass. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap. Yaseen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Madred FC - Al Dhafra al Ra`s 1:1

58e minuut.
bin Shehhi heeft problemen om de bal te vangen. bin Shehhi met een sublieme pass. Al Shehhi is nu in balbezit. Haj Sultan verovert de bal door een tackle van achteren. Haj Sultan geeft een hoge lob. Yaseen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madred FC - Al Dhafra al Ra`s 1:2

63e minuut.
Al Kaabi passt de bal zonder na te denken. bin Faraj rent richting de bal. EL Baloushi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. EL Baloushi krijgt een gele kaart. bin Faraj raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Faraj kan niet meer verder spelen. Rasibi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Al Jasmi heeft problemen om de bal te vangen. bin Omer rent richting de bal. bin Omer geeft een lange en hoge pass. bin Shehhi is nu in balbezit. bin Shehhi passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Shrizi met een sublieme pass. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Sakhtyani is nu in balbezit. bin AL Hawzai onderschept slim de pass. bin AL Hawzai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Al Ghandi passt de bal in één keer door. El Habib is nu in balbezit. El Habib passt de bal met de wreef. AL Bdeir is nu in balbezit. AL Bdeir geeft een hoge lob. EL Serkal bokst de bal weg. AL Bdeir is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Al Ghandi rent richting de bal. Al Ghandi passt de bal in één keer door. Rasibi rent richting de bal. Rasibi draait met de bal, schiet en ... EL Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Madred FC - Al Dhafra al Ra`s 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madred FC 41%, Al Dhafra al Ra`s 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madred FC - Al Dhafra al Ra`s 2:2