Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Yellow Warriors Al Sheiks Kingdoom
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
El Darwish geeft een lange en hoge pass. AL Talyani kopt de bal weg. El Awzai heeft problemen om de bal te vangen. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
bin Mohamed rent richting de bal. Shrizi onderschept slim de pass. Shrizi probeert naar een medespeler te passen. bin Forouhar is nu in balbezit. bin Forouhar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Abdu Serkal heeft problemen om de bal te vangen. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman passt de bal in één keer door. bin Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Forouhar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
bin Qubaisi rent richting de bal. bin Qubaisi passt de bal met de wreef. Sulaiman is nu in balbezit. bin Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Forouhar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Yellow Warriors - Al Sheiks Kingdoom 0:1

33e minuut.
Zeer is nu in balbezit. bin Mohamed is nu in balbezit. El Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamed schiet op doel. EL Mansoor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Qubaisi heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Yellow Warriors - Al Sheiks Kingdoom 1:1

41e minuut.
Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. El Haroun is nu in balbezit. bin Forouhar onderschept slim de pass. bin Forouhar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Abdu Nayhan onderschept slim de pass. Abdu Nayhan geeft een lange en hoge pass. El Awzai is nu in balbezit. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Yellow Warriors - Al Sheiks Kingdoom 2:1

45e minuut.
bin Mohamed rent richting de bal. Zeer is nu in balbezit. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer rent richting de bal. Zeer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Yellow Warriors 42%, Al Sheiks Kingdoom 58%.
Al Yellow Warriors - Al Sheiks Kingdoom 2:1

53e minuut.
El Darwish is nu in balbezit. El Darwish geeft de bal voor. bin Qubaisi kopt de bal weg. bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Yellow Warriors - Al Sheiks Kingdoom 3:1

57e minuut.
Al Ghandi onderschept slim de pass. Al Ghandi geeft een hoge lob. bin Forouhar is nu in balbezit. bin Forouhar schiet op doel. bin Sakhtyani springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
AL Talyani is nu in balbezit. Abdu Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Serkal probeert naar een medespeler te passen. Zeer is nu in balbezit. Zeer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Yellow Warriors 47%, Al Sheiks Kingdoom 53%.
Al Yellow Warriors - Al Sheiks Kingdoom 3:1