Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essays Al Sporting Club Dibba Pets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Bilal met een sublieme pass. bin Bdeir is nu in balbezit. Msarri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bdeir verovert de bal door een tackle van achteren. bin Bdeir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Hana Mansoor rent richting de bal. EL Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. EL Humaid speelt de bal door. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Essays Al Sporting Club - Dibba Pets 0:1

23e minuut.
Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi geeft de bal voor. Salim probeert de bal aan de voet te houden. EL Humaid is nu in balbezit. EL Humaid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mesmari speelt de bal door. Bilal rent richting de bal. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ... AL Forouhar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Mesmari met de inworp. Bilal is nu in balbezit. Bilal met een sublieme pass. Hana Mansoor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Awzai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Gobash de bal. bin Gobash met een sublieme pass. Jasmi rent richting de bal. Jasmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iba Haroun trapt de bal weg van het doel. Awzai kopt de bal weg. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
EL Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Humaid maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag EL Humaid naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essays Al Sporting Club 40%, Dibba Pets 60%.
Essays Al Sporting Club - Dibba Pets 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Hana Mansoor de bal. bin rabee begaat een overtreding. Hana Mansoor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hana Mansoor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Abdu Yuseen de bal. Mesmari is nu in balbezit. Mesmari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Shareef bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef geeft een lange en hoge pass. Mesmari rent richting de bal. Mesmari geeft een hoge lob. Hana Huzayel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
AL Awzai passt de bal met de wreef. AL Sayed is nu in balbezit. AL Sayed passt de bal met de wreef. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hussain geeft een hoge lob. Abdu Metsu met een sublieme pass. Daar is Salim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Awzai kopt de bal weg. Abdu Yuseen rent richting de bal. Bilal verovert de bal door een tackle van achteren. bin Bdeir heeft problemen om de bal te vangen. bin Bdeir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essays Al Sporting Club - Dibba Pets 1:1

90e minuut.
Abdu Metsu geeft een hoge lob. Mesmari speelt de bal door. bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ... Hana Huzayel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essays Al Sporting Club 40%, Dibba Pets 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essays Al Sporting Club - Dibba Pets 1:1