Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agrupación Bígamos Tiburones Duros
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Perdomo is nu in balbezit. Sandí onderschept slim de pass. Sandí passt de bal met de wreef. Izcano rent richting de bal. Izcano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Tiburones Duros 0:1

11e minuut.
Goicoechea rent richting de bal. Goicoechea passt de bal met de wreef. Daar is Sandí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbeny geeft een lange en hoge pass. Boza heeft problemen om de bal te vangen. Izcano is nu in balbezit. Izcano draait met de bal, schiet en ... Molina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Tiburones Duros 0:2

39e minuut.
Hurtado rent richting de bal. Perdomo rent richting de bal. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado draait met de bal, schiet en ... Molina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Tiburones Duros 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrupación Bígamos 41%, Tiburones Duros 59%.
Agrupación Bígamos - Tiburones Duros 0:3

51e minuut.
Beita bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Beita rent richting de bal. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrupación Bígamos 34%, Tiburones Duros 66%.
Agrupación Bígamos - Tiburones Duros 0:3