Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Militares Con Mal Gusto Defensores Reales
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Osborne geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palma de bal. Arana met een sublieme pass. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Iglesias passt de bal met de wreef. Azofeifa is nu in balbezit. Azofeifa passt de bal zonder na te denken. Canda is nu in balbezit. Canda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Militares Con Mal Gusto - Defensores Reales 1:0

29e minuut.
Canda onderschept slim de pass. Azofeifa rent richting de bal. Canda is nu in balbezit. Canda schiet op doel. Osborne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Militares Con Mal Gusto - Defensores Reales 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Militares Con Mal Gusto 46%, Defensores Reales 54%.
Militares Con Mal Gusto - Defensores Reales 2:0

50e minuut.
Andara is nu in balbezit. Andara geeft de bal voor. Bogran is nu in balbezit. Canda onderschept slim de pass. Canda schiet op doel. Rosales bokst de bal weg.

52e minuut.
Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos onderschept slim de pass. Bastos passt de bal in één keer door. Stewart is nu in balbezit. Stewart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Triminio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castillo geeft de bal voor. Chinchilla heeft problemen om de bal te vangen. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bogran onderschept slim de pass. Bogran geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chinchilla de bal. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Reynolds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Militares Con Mal Gusto - Defensores Reales 2:1

76e minuut.
Andara verovert de bal door een tackle van achteren. Burtón rent richting de bal. Burtón geeft de bal voor. Stewart is nu in balbezit. Stewart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Militares Con Mal Gusto - Defensores Reales 2:2

85e minuut.
Hansen geeft een lange en hoge pass. Canda rent richting de bal. Balaguer begaat een overtreding. Balaguer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Militares Con Mal Gusto 55%, Defensores Reales 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Militares Con Mal Gusto - Defensores Reales 2:2