Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainar Kuricy Sintez Koshki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Zhatkanbaev rent richting de bal. Kogai verovert de bal door een tackle van achteren. Kogai met een sublieme pass. Semin rent richting de bal. Semin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainar Kuricy - Sintez Koshki 1:0

13e minuut.
Mynbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Byakov rent richting de bal. Byakov geeft de bal voor. Kurban rent richting de bal. Kurban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kainar Kuricy - Sintez Koshki 1:1

19e minuut.
Daar is Semin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorovenko verovert de bal door een tackle van achteren. Gorovenko passt de bal in één keer door. Kurban is nu in balbezit. Kurban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sarsenov is nu in balbezit. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarsenov is nu in balbezit. Kurban verovert de bal door een tackle van achteren. Kurban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kainar Kuricy - Sintez Koshki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainar Kuricy 65%, Sintez Koshki 35%.
Kainar Kuricy - Sintez Koshki 1:2

48e minuut.
Kogai passt de bal met de wreef. Semin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhatkanbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Semin onderschept slim de pass. Semin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ustinov onderschept slim de pass. Ustinov passt de bal in één keer door. Kurban rent richting de bal. Kurban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainar Kuricy - Sintez Koshki 1:3

67e minuut.
Klungelig pakt Taukeev de bal. Volodin rent richting de bal. Met opzet legt Yevtigneev zijn tegenspeler op de grond. Yevtigneev krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Salybaev met een sublieme pass. Semin is nu in balbezit. Kogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Semin bereikt de bal nog maar net als eerste. Semin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainar Kuricy 49%, Sintez Koshki 51%.
Kainar Kuricy - Sintez Koshki 1:3