Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulmet Shibel Racing Club Carroubier 27
Normal Tactiek diamandbase
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 26.6
average Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Kourichi rent richting de bal. Kourichi passt de bal zonder na te denken. Bentaala is nu in balbezit. Liabes is nu in balbezit. Liabes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Bouhired passt de bal in één keer door. Agoumi is nu in balbezit. Agoumi speelt de bal door. Kourichi rent richting de bal. Kourichi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Agoumi probeert naar een medespeler te passen. Awadi heeft problemen om de bal te vangen. Kaddache is nu in balbezit. Kourichi onderschept slim de pass. Kourichi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Al-Halabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bensaïd onderschept slim de pass. Saadane is nu in balbezit. Sadi onderschept slim de pass. Sadi schiet op doel. Zafour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Shibel 41%, Racing Club Carroubier 27 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zulmet Shibel - Racing Club Carroubier 27 0:0

67e minuut.
Agoumi rent richting de bal. Agoumi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bentaala de bal. Kechout onderschept slim de pass. Kechout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Shibel - Racing Club Carroubier 27 1:0

72e minuut.
Kaddache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouhired rent richting de bal. Sadi verovert de bal door een tackle van achteren. Sadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bentaala geeft een hoge lob. Agoumi kopt de bal weg. Daar is Kourichi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kechout rent richting de bal. Kechout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Shibel - Racing Club Carroubier 27 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Shibel 57%, Racing Club Carroubier 27 43%.
Zulmet Shibel - Racing Club Carroubier 27 2:0