Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Marron Zeit Kabier Shebeen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Raho is nu in balbezit. Raho passt de bal met de wreef. Hilmi rent richting de bal. Bouhired rent richting de bal. Bouhired schiet op doel. Mendil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Al-Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Hassan probeert naar een medespeler te passen. Bouhired rent richting de bal. Bouhired haalt uit met een fantastische trap. Mendil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Marron Zeit - Kabier Shebeen 1:0

19e minuut.
Mendil trapt de bal weg. Sansal kopt de bal weg. Younes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taha onderschept slim de pass. Taha schiet op doel. Senouci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Marron Zeit - Kabier Shebeen 1:1

27e minuut.
Dali geeft een lange en hoge pass. Daar is Domrane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taha met een sublieme pass. Sansal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Younes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nourredine met de inworp. Sansal is nu in balbezit. Sansal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Marron Zeit 47%, Kabier Shebeen 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Marron Zeit - Kabier Shebeen 1:1

51e minuut.
Al-Hassan is nu in balbezit. Nazef onderschept slim de pass. Nazef met een sublieme pass. Taha bereikt de bal nog maar net als eerste. Taha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Marron Zeit - Kabier Shebeen 1:2

64e minuut.
Ammour speelt de bal door. Klungelig pakt Hilmi de bal. Hilmi met een sublieme pass. Bouhired rent richting de bal. Bouhired draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Boudarène rent richting de bal. Raho onderschept slim de pass. Raho speelt de bal door. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mendil niet meer kan verder spelen. Seoudi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Allouache passt de bal met de wreef. Sansal met een sublieme pass. Taha rent richting de bal. Sansal is nu in balbezit. Sansal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Marron Zeit - Kabier Shebeen 1:3

84e minuut.
Boudiaf geeft een lange en hoge pass. Hilmi kopt de bal weg. Nezzar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Attaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Attaf geeft een hoge lob. Taha rent richting de bal. Sansal rent richting de bal. Sansal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Marron Zeit - Kabier Shebeen 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Marron Zeit 55%, Kabier Shebeen 45%.
Al Marron Zeit - Kabier Shebeen 1:4