Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osayer Khudra USM Sheik
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ramdane verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Cheklam zijn tegenspeler op de grond. Cheklam krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Al-Hassan onderschept slim de pass. Al-Hassan speelt de bal door. Aït Kaci met een sublieme pass. Chouih is nu in balbezit. Chouih schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agouazi trapt de bal weg van het doel. Marek kopt de bal weg. Aït Kaci is nu in balbezit. Aït Kaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aït Kaci speelt de bal door. Klungelig pakt Chouih de bal. Chouih draait met de bal, schiet en ... Bekrar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zafour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osayer Khudra - USM Sheik 1:0

42e minuut.
Cheklam rent richting de bal. Bouderbali speelt de bal door. Chebal is nu in balbezit. Ziaya rent richting de bal. Ziaya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ichalalène bokst de bal weg.

44e minuut.
Chouih rent richting de bal. Aït Kaci is nu in balbezit. Bouderbali onderschept slim de pass. Chouih onderschept slim de pass. Chouih draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Khudra 49%, USM Sheik 51%.
Osayer Khudra - USM Sheik 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Bekrar de bal. Bekrar geeft een lange en hoge pass. Mouhib speelt de bal door. Chouih is nu in balbezit. Chouih haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Hassan probeert naar een medespeler te passen. Bouderbali rent richting de bal. Aït Kaci is nu in balbezit. Aït Kaci haalt uit met een fantastische trap. Zafour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Al-Hassan is nu in balbezit. Al-Hassan probeert naar een medespeler te passen. Chouih heeft problemen om de bal te vangen. Aït Kaci is nu in balbezit. Aït Kaci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Khudra 42%, USM Sheik 58%.
Osayer Khudra - USM Sheik 1:0