Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MO Bekere Kabier Khudra
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Racim speelt de bal door. Benmabrouk is nu in balbezit. Benmabrouk speelt de bal door. Abdelkebir rent richting de bal. Abdelkebir haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
M`Kelkel passt de bal met de wreef. Amrouche bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merabtene. Amrouche roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Amrouche kan niet meer verder spelen. Mekehout komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Al-Nasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim onderschept slim de pass. Abdouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim verovert de bal door een tackle van achteren. Racim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mokhtar passt de bal met de wreef. Bennabi rent richting de bal. Bennabi probeert naar een medespeler te passen. Racim is nu in balbezit. Racim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Rachedi is nu in balbezit. Rachedi geeft een lange en hoge pass. Abdouni probeert de bal aan de voet te houden. Racim is nu in balbezit. Racim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zerdab geeft de bal voor. Benmabrouk rent richting de bal. Benmabrouk speelt de bal door. Racim is nu in balbezit. Racim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rachedi probeert naar een medespeler te passen. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali passt de bal met de wreef. Racim is nu in balbezit. Racim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Bentayeb met een snelle inworp. Al-Hassan is nu in balbezit. Al-Hassan passt de bal in één keer door. M`Kelkel is nu in balbezit. M`Kelkel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mimouni is nu in balbezit. Bentayeb onderschept slim de pass. Bentayeb speelt de bal door. M`Kelkel bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Kelkel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Bekere 51%, Kabier Khudra 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MO Bekere - Kabier Khudra 0:0

49e minuut.
Abdouni rent richting de bal. Aït Ali onderschept slim de pass. Racim is nu in balbezit. Aït Ali is nu in balbezit. Aït Ali schiet op doel. Ben kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Al-Hassan rent richting de bal. Mimouni onderschept slim de pass. Mimouni speelt de bal door. Racim is nu in balbezit. Racim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Abdouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdouni geeft een lange en hoge pass. Al-Hassan kopt de bal weg. M`Kelkel rent richting de bal. M`Kelkel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Abdelkebir geeft een lange en hoge pass. Bennabi kopt de bal weg. Saïb controleert de bal met de borst. Racim rent richting de bal. Racim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Al-Hassan probeert naar een medespeler te passen. M`Kelkel rent richting de bal. Bennabi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bennabi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Abdouni rent richting de bal. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim is nu in balbezit. Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Bekere 47%, Kabier Khudra 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MO Bekere - Kabier Khudra 0:0