Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab Sikkiyn Tawiel Wahs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ferradj passt de bal met de wreef. Abdeslam is nu in balbezit. Abdeslam passt de bal zonder na te denken. Ferradj rent richting de bal. Ferradj draait met de bal, schiet en ... Wattar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Naima onderschept slim de pass. Naima met een sublieme pass. Ben Sari rent richting de bal. Khadda onderschept slim de pass. Khadda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Sikkiyn - Tawiel Wahs 0:1

18e minuut.
Bensaïd probeert naar een medespeler te passen. Ben Sari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheklam. Cheklam krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Youcef is nu in balbezit. Youcef speelt de bal door. Daar is Zitouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khadda rent richting de bal. Khadda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cheklam bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadda is nu in balbezit. Ben Sari begaat een overtreding. Ben Sari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Sikkiyn 50%, Tawiel Wahs 50%.
Shaab Sikkiyn - Tawiel Wahs 0:1

50e minuut.
Ben Sari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bellat komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bellat is nu in balbezit. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bellat zijn tegenspeler op de grond. Natouri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Natouri kan niet meer verder spelen. Anka komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Natouri met een harde bal richting middenveld. Youcef heeft problemen om de bal te vangen. Abdeslam rent richting de bal. Abdeslam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Wattar trapt de bal weg van het doel. Bellat is nu in balbezit. Bouabdallah maakt een afschuwelijke overtreding. Bouabdallah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Sikkiyn 48%, Tawiel Wahs 52%.
Shaab Sikkiyn - Tawiel Wahs 0:1