Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawkab El-Saloum JS Jambers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Lebbihi is nu in balbezit. Lebbihi passt de bal met de wreef. Khelaifia is nu in balbezit. Bennabi verovert de bal door een tackle van achteren. Bennabi schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Arkoun heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Ichalalène met een snelle inworp. Bouazgui kan de bal niet met de borst controleren. Bouazgui schiet op doel. Ramdane bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Belkaid met een sublieme pass. Bouazgui heeft problemen om de bal te vangen. Belkaid met een sublieme pass. El Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hassani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab El-Saloum - JS Jambers 1:0

10e minuut.
Khelaifia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouazgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouazgui geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sandjak trapt de bal weg van het doel. El Hassani is nu in balbezit. El Hassani probeert naar een medespeler te passen. Lebbihi is nu in balbezit. Lebbihi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Belkacem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Harbi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Hassani is nu in balbezit. El Hassani passt de bal zonder na te denken. Lebbihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbihi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tabet is nu in balbezit. Tabet met een sublieme pass. Klungelig pakt Lebbihi de bal. Lebbihi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mediène de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bouazgui rent richting de bal. El Hassani verovert de bal door een tackle van achteren. El Hassani probeert naar een medespeler te passen. Lebbihi rent richting de bal. Lebbihi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tabet is nu in balbezit. Bouazgui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belkaid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lebbihi is nu in balbezit. Lebbihi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet geeft een hoge lob. Mediène is nu in balbezit. Lebbihi onderschept slim de pass. Lebbihi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab El-Saloum 45%, JS Jambers 55%.
Kawkab El-Saloum - JS Jambers 1:0

51e minuut.
Farhi is nu in balbezit. Tabet onderschept slim de pass. El Hassani probeert naar een medespeler te passen. Lebbihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbihi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
El Hassani is nu in balbezit. Taha bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hassani verovert de bal door een tackle van achteren. El Hassani haalt uit met een fantastische trap. Belkacem probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tabet geeft de bal voor. Arkoun rent richting de bal. Met opzet legt Ouznadji zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ouznadji naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab El-Saloum 34%, JS Jambers 66%.
Kawkab El-Saloum - JS Jambers 1:0