Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahmar El-Saloum Sulb Narr
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Kaci Said met een sublieme pass. Oussalah rent richting de bal. ibn Ziri rent richting de bal. Oussalah onderschept slim de pass. Oussalah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar El-Saloum - Sulb Narr 1:0

16e minuut.
Bellabes verovert de bal door een tackle van achteren. Bellabes geeft een lange en hoge pass. Bouteflika kopt de bal weg. Klungelig pakt Yahiaoui de bal. Yahiaoui draait met de bal, schiet en ... ad Din bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Yahiaoui rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ech-Chergui. Yahiaoui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kahla met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Thalie de bal. Thalie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bouteflika trapt de bal weg. Kaci Said kopt de bal weg. El Mokrani kan de bal niet met de borst controleren. Oussalah onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar El-Saloum - Sulb Narr 2:0

38e minuut.
Ben Khalidi rent richting de bal. Yahiaoui is nu in balbezit. Yahiaoui probeert naar een medespeler te passen. Thalie bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Ammar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ammar geeft de bal voor. Kaci Said kopt de bal weg. Oussalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Oussalah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar El-Saloum 58%, Sulb Narr 42%.
Ahmar El-Saloum - Sulb Narr 2:0

68e minuut.
Kahla kopt de bal weg. Yahiaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. BenMokhtar begaat een overtreding. BenMokhtar krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Yahiaoui is nu in balbezit. Thalie rent richting de bal. Bouteflika is nu in balbezit. Yahiaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Yahiaoui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Thalie de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kahla passt de bal zonder na te denken. Yahiaoui is nu in balbezit. Thalie is nu in balbezit. Thalie draait met de bal, schiet en ... Bouteflika probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar El-Saloum 55%, Sulb Narr 45%.
Ahmar El-Saloum - Sulb Narr 2:0