Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madridista var gagi
გლავნი Tactiek mhjh
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 48.5
average Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Avsajanishvili de bal. Avsajanishvili passt de bal in één keer door. Alayza rent richting de bal. Alayza schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - gagi 0:1

9e minuut.
Metsa geeft een hoge lob. Inworp. Jandieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saponiero geeft de bal voor. Avsajanishvili springt en kopt de bal. Shavgulidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Inworp. Iashvili met een snelle inworp. Jandieri rent richting de bal. Jandieri geeft de bal voor. Avsajanishvili springt en kopt de bal. Shavgulidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - gagi 0:2

20e minuut.
Saponiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saponiero geeft de bal voor. Alayza heeft problemen om de bal te vangen. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Avsajanishvili springt en kopt de bal. Shavgulidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - gagi 0:3

20e minuut.
Klungelig pakt Chubinidze de bal. Alayza is nu in balbezit. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza rent richting de bal. Alayza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jandieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandieri geeft een hoge lob. Bolchiş met een sublieme pass. Daar is Alayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alayza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridista var 68%, gagi 32%.
madridista var - gagi 0:3

46e minuut.
Sambou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambou geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolchiş met de inworp. Saponiero geeft een lange en hoge pass. Shavgulidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alayza rent richting de bal. Metsa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Metsa krijgt een gele kaart. Alayza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jandieri neemt de penalty, wat een uithaal! Shavgulidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - gagi 0:4

49e minuut.
Iashvili passt de bal zonder na te denken. Callejón rent richting de bal. Alayza verovert de bal door een tackle van achteren. Alayza draait met de bal, schiet en ... Shavgulidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - gagi 0:5

51e minuut.
Sotkilava met een snelle inworp. Gakhokidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş passt de bal in één keer door. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Callejón geeft een lange en hoge pass. Daar is Gakhokidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz speelt de bal door. Daar is Avsajanishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avsajanishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Avsajanishvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Staško komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Złotorowicz speelt de bal door. Callejón is nu in balbezit. Alayza onderschept slim de pass. Alayza schiet op doel. Shavgulidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - gagi 0:6

72e minuut.
Barkaia speelt de bal door. Bolchiş heeft problemen om de bal te vangen. Bolchiş met een sublieme pass. Metsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bobula komt het veld opgelopen. Surmanidze komt het veld opgelopen. Bolchiş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bobula springt en kopt de bal. Shavgulidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Saponiero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khinchaguishvili rent richting de bal. Saponiero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saponiero krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Iashvili kopt de bal weg. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza passt de bal met de wreef. Bobula rent richting de bal. Bobula draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - gagi 0:7

83e minuut.
Callejón kopt de bal weg. Saponiero rent richting de bal. Chubinidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chubinidze krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Callejón geeft een hoge lob. Inworp. Jandieri met de inworp. Saponiero geeft een lange en hoge pass. Bobula krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Alayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz passt de bal met de wreef. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bobula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uridia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridista var 80%, gagi 20%.
madridista var - gagi 0:7