Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. MAMISONI FC Iberia 1999
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 24.4
good Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


14e minuut.
Chapidze geeft een lange en hoge pass. Sartzetakis is nu in balbezit. Sartzetakis speelt de bal door. Dürr rent richting de bal. Dürr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kemoklidze geeft een hoge lob. Inworp. Mata met een snelle inworp. Jambourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambourek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kemoklidze de bal. Dürr is nu in balbezit. Dürr haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MAMISONI - FC Iberia 1999 1:0

43e minuut.
Badaczewski onderschept slim de pass. Badaczewski passt de bal in één keer door. Dürr rent richting de bal. Dürr schiet op doel. Kasradze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MAMISONI - FC Iberia 1999 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. MAMISONI 31%, FC Iberia 1999 69%.
FC. MAMISONI - FC Iberia 1999 2:0

48e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Jambourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambourek geeft een lange en hoge pass. Dürr springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Iglhaut met een sublieme pass. Serbanescu geeft de bal voor. Grişu rent richting de bal. Grişu geeft de bal voor. Jambourek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Comodoro komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Olivera met een snelle inworp. Daar is Badaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badaczewski geeft een lange en hoge pass. Jambourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambourek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Kemoklidze rent richting de bal. Kemoklidze geeft een lange en hoge pass. Kulka kopt de bal weg. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Devdariani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega is nu in balbezit. Ortega met een sublieme pass. Daar is Dürr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dürr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ortega passt de bal met de wreef. Mata is nu in balbezit. Mata geeft de bal voor. Dürr rent richting de bal. Dürr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. MAMISONI 29%, FC Iberia 1999 71%.
FC. MAMISONI - FC Iberia 1999 2:0