Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amao Ameba Gamxmari Toxi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Lomia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shamanauri komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamanauri onderschept slim de pass. Shamanauri speelt de bal door. Gordadze is nu in balbezit. Gordadze schiet op doel. Gurchiani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Gordadze verovert de bal door een tackle van achteren. Gordadze passt de bal in één keer door. Gvaramadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaramadze schiet op doel. Gurchiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amao Ameba - Gamxmari Toxi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amao Ameba 58%, Gamxmari Toxi 42%.
Amao Ameba - Gamxmari Toxi 1:0

51e minuut.
Kakhiani passt de bal met de wreef. Shamanauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shamanauri geeft de bal voor. Gordadze rent richting de bal. Gordadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amao Ameba - Gamxmari Toxi 2:0

69e minuut.
Koiava geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kakhiani de bal. Urushadze is nu in balbezit. Khojava is nu in balbezit. Khojava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Geguchadze speelt de bal door. Khojava rent richting de bal. Maghlakelidze maakt een afschuwelijke overtreding. Maghlakelidze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amao Ameba 51%, Gamxmari Toxi 49%.
Amao Ameba - Gamxmari Toxi 2:0