Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gasaocari Xelosani Guatxovari Saaviacio
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Merebashvili met een harde bal richting middenveld. Natroshvili kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Azaurashvili de bal onder controle te krijgen. Kortua is nu in balbezit. Kortua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Gokieli geeft een hoge lob. Kortua bereikt de bal nog maar net als eerste. Merebashvili rent richting de bal. Kortua onderschept slim de pass. Kortua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Xelosani - Guatxovari Saaviacio 0:1

26e minuut.
Sanadze rent richting de bal. Kikalishvili is nu in balbezit. Kikalishvili met een sublieme pass. Berikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Berikashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kaidarashvili probeert naar een medespeler te passen. Natroshvili rent richting de bal. Met opzet legt Kikalishvili zijn tegenspeler op de grond. Natroshvili raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Kaidarashvili rent richting de bal. Kikalishvili onderschept slim de pass. Kikalishvili passt de bal met de wreef. Berikashvili rent richting de bal. Berikashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Xelosani 55%, Guatxovari Saaviacio 45%.
Gasaocari Xelosani - Guatxovari Saaviacio 0:1

57e minuut.
Leonidze verovert de bal door een tackle van achteren. Giorgadze is nu in balbezit. Giorgadze passt de bal met de wreef. Kortua is nu in balbezit. Kortua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mikuchadze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abasalashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giorgadze rent richting de bal. Giorgadze geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Xelosani 61%, Guatxovari Saaviacio 39%.
Gasaocari Xelosani - Guatxovari Saaviacio 0:1