Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moknili Gnomi Moknili Gaukembuli
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Gordeladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaalishvili rent richting de bal. Gordeladze onderschept slim de pass. Nakani rent richting de bal. Nakani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Makhatadze geeft een hoge lob. Ukleba kopt de bal weg. Azaurashvili heeft problemen om de bal te vangen. Arabuli is nu in balbezit. Arabuli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kenchoshvili speelt de bal door. Dzalamidze geeft een hoge lob. Jishkariani probeert naar een medespeler te passen. Gordeladze rent richting de bal. Gordeladze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gonadze kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsotsoria de bal. Kenchoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotsoria onderschept slim de pass. Tsotsoria draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Jakhua probeert de bal aan de voet te houden. Makhatadze is nu in balbezit. Makhatadze geeft een hoge lob. Bigvava rent richting de bal. Bigvava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gnomi 52%, Moknili Gaukembuli 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moknili Gnomi - Moknili Gaukembuli 0:0

53e minuut.
Kuldanashvili rent richting de bal. Zamtaradze verovert de bal door een tackle van achteren. Zamtaradze geeft een hoge lob. Bigvava is nu in balbezit. Bigvava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - Moknili Gaukembuli 1:0

54e minuut.
Gordeladze speelt de bal door. Nakani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotsoria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsotsoria is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Kontselidze passt de bal met de wreef. Kuldanashvili is nu in balbezit. Kuldanashvili speelt de bal door. Bigvava heeft problemen om de bal te vangen. Bigvava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - Moknili Gaukembuli 2:0

66e minuut.
Gonadze probeert naar een medespeler te passen. Makhatadze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kakauridze. Kakauridze krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gonadze rent richting de bal. Gonadze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dzalamidze de bal. Bigvava rent richting de bal. Bigvava haalt uit met een fantastische trap. Surmanidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Bigvava is nu in balbezit. Kuldanashvili is nu in balbezit. Bigvava onderschept slim de pass. Bigvava haalt uit met een fantastische trap. Surmanidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - Moknili Gaukembuli 3:0

84e minuut.
Jishkariani passt de bal met de wreef. Nakani is nu in balbezit. Zaalishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gordeladze verovert de bal door een tackle van achteren. Gordeladze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gnomi 43%, Moknili Gaukembuli 57%.
Moknili Gnomi - Moknili Gaukembuli 3:0