Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mai stirati sempre regolari fc as mister
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Cesaroni de bal. Ferrazzi is nu in balbezit. Ascosi verovert de bal door een tackle van achteren. Ascosi schiet op doel. Cesaroni probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cappuzzo probeert naar een medespeler te passen. Pescatori is nu in balbezit. Tempesta is nu in balbezit. Tempesta schiet op doel. Cedolin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mai stirati sempre regolari fc - as mister 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacifici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirotto onderschept slim de pass. Pescatori rent richting de bal. Pescatori geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cangio is nu in balbezit. Cappuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cangio zijn tegenspeler op de grond. Cangio krijgt een gele kaart. Cappuzzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cappuzzo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ascosi is nu in balbezit. Ascosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tempesta passt de bal zonder na te denken. Pacifici rent richting de bal. Pacifici geeft de bal voor. Tempesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mai stirati sempre regolari fc - as mister 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mai stirati sempre regolari fc 48%, as mister 52%.
mai stirati sempre regolari fc - as mister 2:0

68e minuut.
Cappuzzo passt de bal met de wreef. Biffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoletti verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoletti haalt uit met een fantastische trap. Cerioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mai stirati sempre regolari fc - as mister 2:1

78e minuut.
Cappuzzo geeft de bal voor. Cangio heeft problemen om de bal te vangen. Cangio passt de bal met de wreef. Pescatori rent richting de bal. Pescatori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cappuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescatori verovert de bal door een tackle van achteren. Pescatori speelt de bal door. Tempesta is nu in balbezit. Tempesta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mai stirati sempre regolari fc 56%, as mister 44%.
mai stirati sempre regolari fc - as mister 2:1