Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 18:38
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.032
  • Stadion: Maior Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1996
Maior Gengy football
nuovo 352prova Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 16.9
good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cesca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butteri de bal. Pedrosa is nu in balbezit. Butteri onderschept slim de pass. Butteri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Gengy football 1:0

18e minuut.
Alberici geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sonntag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cesca rent richting de bal. Cesca geeft de bal voor. Abbaticola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniak speelt de bal door. Crespiatico is nu in balbezit. Sonntag onderschept slim de pass. Sonntag geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Crespiatico is nu in balbezit. Sonntag verovert de bal door een tackle van achteren. Sonntag passt de bal zonder na te denken. Cesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesca schiet op doel. Abbaticola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Car zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Sonntag heeft problemen om de bal te vangen. Sonntag probeert naar een medespeler te passen. Cesca rent richting de bal. Cesca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Gengy football 2:0

36e minuut.
Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car met een sublieme pass. Butteri is nu in balbezit. Butteri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Gengy football 3:0

44e minuut.
Malvolti is nu in balbezit. Malvolti geeft de bal voor. Mezaroş kopt de bal weg. Butteri is nu in balbezit. Butteri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Car passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leśniak de bal. Leśniak met een sublieme pass. Daar is Cesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesca schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Gengy football 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 15%, Gengy football 85%.
Maior - Gengy football 4:0

51e minuut.
Leśniak onderschept slim de pass. Leśniak geeft de bal voor. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car geeft de bal voor. Cesca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Gengy football 5:0

56e minuut.
Daar is Car, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Car geeft de bal voor. Klungelig pakt Alberici de bal. Cesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sonntag heeft problemen om de bal te vangen. Sonntag speelt de bal door. Alberici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesca onderschept slim de pass. Cesca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Gengy football 6:0

74e minuut.
Sonntag bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonntag geeft een hoge lob. Klungelig pakt Butteri de bal. Cesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Alberici geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sonntag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cesca is nu in balbezit. Cesca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cesca is nu in balbezit. Crespiatico verovert de bal door een tackle van achteren. Filosi met een sublieme pass. Sonntag rent richting de bal. Sonntag geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Cesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alberici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesca verovert de bal door een tackle van achteren. Cesca haalt uit met een fantastische trap. Abbaticola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Gengy football 7:0

85e minuut.
Car verovert de bal door een tackle van achteren. Car geeft een hoge lob. Alberici heeft problemen om de bal te vangen. Cesca rent richting de bal. Cesca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sonntag kopt de bal weg. Cesca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sarci de bal. Butteri rent richting de bal. Butteri schiet op doel. Abbaticola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 18%, Gengy football 82%.
Maior - Gengy football 7:0