Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Phantom Grotta Giusti FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Gambaretti de bal onder controle te krijgen. Pesavento bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesavento passt de bal zonder na te denken. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio schiet op doel. Comel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Zamarco rent richting de bal. Pesavento onderschept slim de pass. Pesavento geeft een hoge lob. Alasio heeft problemen om de bal te vangen. Alasio haalt uit met een fantastische trap. Comel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Phantom 47%, Grotta Giusti FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Phantom - Grotta Giusti FC 0:0

59e minuut.
Zamarco rent richting de bal. Giannattasio onderschept slim de pass. Giannattasio met een sublieme pass. Alasio is nu in balbezit. Alasio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Beuzer met een harde bal richting middenveld. Colace heeft problemen om de bal te vangen. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... Lella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Manias geeft een lange en hoge pass. Giovannoni controleert de bal met de borst. Zamarco rent richting de bal. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Apreda geeft een hoge lob. Lella kopt de bal weg. Alasio heeft problemen om de bal te vangen. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Beuzer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sementa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Phantom 38%, Grotta Giusti FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Phantom - Grotta Giusti FC 0:0