Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giudors91 SC Partenope
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Princisvalli probeert de bal aan de voet te houden. Manfredini is nu in balbezit. Fineschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fineschi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Barlettai met een sublieme pass. Astore probeert de bal aan de voet te houden. Bettinaglio is nu in balbezit. Astore verovert de bal door een tackle van achteren. Astore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giudors91 - SC Partenope 0:1

25e minuut.
Fineschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fineschi passt de bal met de wreef. Astore rent richting de bal. Astore schiet op doel. Boz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giudors91 - SC Partenope 0:2

38e minuut.
Fineschi rent richting de bal. Princisvalli rent richting de bal. Fineschi verovert de bal door een tackle van achteren. Astore bereikt de bal nog maar net als eerste. Astore haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Craba geeft een hoge lob. Inworp. Della met een snelle inworp. Fineschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fineschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giudors91 65%, SC Partenope 35%.
Giudors91 - SC Partenope 0:2

55e minuut.
Barlettai speelt de bal door. Craba rent richting de bal. Astore verovert de bal door een tackle van achteren. Astore draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Seghieri de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Piscopiello passt de bal in één keer door. Astore is nu in balbezit. Astore probeert naar een medespeler te passen. Fineschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fineschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Coffetti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciavarella komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Seghieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghieri geeft een hoge lob. Magisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavarella verovert de bal door een tackle van achteren. Ciavarella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giudors91 55%, SC Partenope 45%.
Giudors91 - SC Partenope 0:2