Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Assi Verdi Zelendos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Abutzu passt de bal zonder na te denken. Margutti is nu in balbezit. Bottero onderschept slim de pass. Bentivenga is nu in balbezit. Bentivenga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bellida geeft een lange en hoge pass. Lollante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lollante probeert naar een medespeler te passen. Pisciotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisciotta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Longin rent richting de bal. Prisciandaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Longin onderschept slim de pass. Pisciotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisciotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Verdi - Zelendos 0:1

31e minuut.
Bellida geeft de bal voor. Longin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistorelli rent richting de bal. Longin verovert de bal door een tackle van achteren. Longin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ciampo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbinati met een snelle inworp. Lugato is nu in balbezit. Lugato geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Margutti rent richting de bal. Margutti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Assi Verdi - Zelendos 1:1

38e minuut.
Bottero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pistorelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broglia rent richting de bal. Broglia speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assi Verdi 57%, Zelendos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Assi Verdi - Zelendos 1:1

47e minuut.
Urbinati geeft een lange en hoge pass. Garibbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Margutti onderschept slim de pass. Bentivenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentivenga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Klungelig pakt Lollante de bal. Abutzu verovert de bal door een tackle van achteren. Abutzu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pisciotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisciotta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Ciampo onderschept slim de pass. Pisciotta rent richting de bal. Pisciotta speelt de bal door. Longin rent richting de bal. Longin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Assi Verdi - Zelendos 1:2

60e minuut.
Urbinati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Miotto komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Salamone rent richting de bal. Bentivenga verovert de bal door een tackle van achteren. Margutti rent richting de bal. Bentivenga rent richting de bal. Bentivenga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Salamone verovert de bal door een tackle van achteren. Pisciotta is nu in balbezit. Pistorelli rent richting de bal. Pisciotta onderschept slim de pass. Pisciotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Broglia is nu in balbezit. Broglia geeft een lange en hoge pass. Lugato controleert de bal met de borst. Margutti rent richting de bal. Margutti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lugato met de inworp. Bentivenga is nu in balbezit. Bentivenga passt de bal in één keer door. Pistorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistorelli schiet op doel. Minotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Assi Verdi 41%, Zelendos 59%.
Assi Verdi - Zelendos 1:2