Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Cai All Stars Castel Maggiore FC
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini speelt de bal door. Cilfoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cadoni rent richting de bal. Cilfoni onderschept slim de pass. Brogelli is nu in balbezit. Cilfoni rent richting de bal. Cilfoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - Castel Maggiore FC 0:1

16e minuut.
Zirafi verovert de bal door een tackle van achteren. Zirafi geeft een hoge lob. Nardiello speelt de bal door. Cilfoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilfoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - Castel Maggiore FC 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Furfaro de bal. Nardiello onderschept slim de pass. Nardiello geeft een hoge lob. Brogelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogelli schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Cadoni rent richting de bal. Brogelli begaat een overtreding. Cadoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Cadoni met een snel genomen vrije trap. Paciani is nu in balbezit. Paciani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - Castel Maggiore FC 1:2

35e minuut.
Cadoni onderschept slim de pass. Entani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortini begaat een overtreding. Bortini krijgt een gele kaart. Entani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Entani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cilfoni kopt de bal weg. Brogelli is nu in balbezit. Brogelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - Castel Maggiore FC 1:3

41e minuut.
De Gradi is nu in balbezit. De Gradi geeft een lange en hoge pass. Daar is Bonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paciani is nu in balbezit. Paciani passt de bal in één keer door. Bolognese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cavallin rent richting de bal. Cavallin draait met de bal, schiet en ... Bolognese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - Castel Maggiore FC 2:3

44e minuut.
Cavallin passt de bal zonder na te denken. Fossale rent richting de bal. Fossale probeert naar een medespeler te passen. Bonin heeft problemen om de bal te vangen. Bonin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Cai All Stars 44%, Castel Maggiore FC 56%.
F.C. Cai All Stars - Castel Maggiore FC 2:3

46e minuut.
Cavagnari rent richting de bal. Cadoni is nu in balbezit. Cadoni passt de bal met de wreef. Cilfoni is nu in balbezit. Cilfoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cavagnari verovert de bal door een tackle van achteren. Cavagnari geeft een hoge lob. Dell`Aquila heeft problemen om de bal te vangen. Cilfoni rent richting de bal. Cilfoni schiet op doel. Zavattin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cilfoni is nu in balbezit. Cilfoni draait met de bal, schiet en ... Zavattin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brogelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - Castel Maggiore FC 2:4

71e minuut.
Entani probeert naar een medespeler te passen. Fossale is nu in balbezit. Fossale passt de bal in één keer door. Cavallin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Paciani rent richting de bal. Cavallin is nu in balbezit. Paciani is nu in balbezit. Cavallin is nu in balbezit. Cavallin draait met de bal, schiet en ... Bolognese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Scapini geeft een lange en hoge pass. Birtolo rent richting de bal. Zirafi is nu in balbezit. Birtolo onderschept slim de pass. Birtolo draait met de bal, schiet en ... Zavattin bokst de bal weg.

81e minuut.
Fossale passt de bal zonder na te denken. Camberchioli is nu in balbezit. Cavallin is nu in balbezit. Paciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Cecchini probeert naar een medespeler te passen. Bortini is nu in balbezit. Bortini passt de bal in één keer door. Paciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Cai All Stars 46%, Castel Maggiore FC 54%.
F.C. Cai All Stars - Castel Maggiore FC 2:4