Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalieri Eminenti Lampadari Meravigliosi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mantegazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarinella verovert de bal door een tackle van achteren. Catarinella passt de bal met de wreef. Bergolo is nu in balbezit. Bergolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Biferno met een sublieme pass. Margiotta is nu in balbezit. Margiotta geeft een lange en hoge pass. Bergolo rent richting de bal. Bergolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cavalieri Eminenti - Lampadari Meravigliosi 0:1

42e minuut.
Soffritti speelt de bal door. Calandria rent richting de bal. Vimercati onderschept slim de pass. Soffritti onderschept slim de pass. Soffritti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalieri Eminenti 58%, Lampadari Meravigliosi 42%.
Cavalieri Eminenti - Lampadari Meravigliosi 0:1

50e minuut.
Dionisi passt de bal zonder na te denken. Mantegazza is nu in balbezit. Mantegazza passt de bal met de wreef. Calandria rent richting de bal. Calandria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Flora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Soffritti is nu in balbezit. Soffritti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Benizi de bal onder controle te krijgen. Calandria is nu in balbezit. Calandria draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Buschettu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejoannon is nu in balbezit. Buschettu begaat een overtreding. Dejoannon raakt geblesseerd tijdens het duel. Linz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Piccardi passt de bal in één keer door. Calandria heeft problemen om de bal te vangen. Calandria passt de bal in één keer door. Soffritti is nu in balbezit. Soffritti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Linz met een sublieme pass. Soffritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffritti speelt de bal door. Calandria is nu in balbezit. Calandria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Varanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Varanelli passt de bal met de wreef. Linz probeert naar een medespeler te passen. Soffritti rent richting de bal. Soffritti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cavalieri Eminenti - Lampadari Meravigliosi 1:1

77e minuut.
Bergolo kopt de bal weg. Margiotta rent richting de bal. Margiotta passt de bal met de wreef. Catarinella rent richting de bal. Catarinella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalieri Eminenti 46%, Lampadari Meravigliosi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cavalieri Eminenti - Lampadari Meravigliosi 1:1