Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portonaccio Footbal Club patatinaikos
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 23.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Masetti met een harde bal richting middenveld. Pandolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Murro onderschept slim de pass. Murro heeft problemen om de bal te vangen. Murro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Naminolto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sottura onderschept slim de pass. Naminolto rent richting de bal. Naminolto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Spinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinola speelt de bal door. Klungelig pakt Sottura de bal. Naminolto is nu in balbezit. Naminolto schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portonaccio Footbal Club - patatinaikos 0:1

21e minuut.
Fazzalaro met een sublieme pass. Pandolfi rent richting de bal. Pandolfi geeft de bal voor. Pasqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasqua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Falzoi geeft de bal voor. Inworp. Cervero met de inworp. Klungelig pakt Naminolto de bal. Naminolto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sorrenti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minelli komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Catrame probeert de bal met de borst te controleren. Michelacci is nu in balbezit. Catrame maakt een afschuwelijke overtreding. Catrame krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portonaccio Footbal Club 57%, patatinaikos 43%.
Portonaccio Footbal Club - patatinaikos 0:1

48e minuut.
Catrame geeft de bal voor. Pasqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Naminolto bereikt de bal nog maar net als eerste. Naminolto haalt uit met een fantastische trap. Masetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portonaccio Footbal Club - patatinaikos 0:2

50e minuut.
Loreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minelli. Minelli krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Panecaldo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valpreda met een snelle inworp. Murro bereikt de bal nog maar net als eerste. Murro schiet op doel. De bal raakt de paal. Pudda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portonaccio Footbal Club 46%, patatinaikos 54%.
Portonaccio Footbal Club - patatinaikos 0:2