Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic Foligno Academy Montale99
24_10_CAM Tactiek 442
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 23.8
goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mołda passt de bal in één keer door. Belcastro is nu in balbezit. Belcastro schiet op doel. Folchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Foligno Academy - Montale99 1:0

10e minuut.
Serbanescu rent richting de bal. Serbanescu passt de bal in één keer door. Mołda met een sublieme pass. Belcastro heeft problemen om de bal te vangen. Belcastro schiet op doel. Folchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Foligno Academy - Montale99 2:0

15e minuut.
Mołda is nu in balbezit. Mołda met een sublieme pass. Belcastro rent richting de bal. Belcastro schiet op doel. Folchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Foligno Academy - Montale99 3:0

18e minuut.
Serbanescu onderschept slim de pass. Mołda probeert naar een medespeler te passen. Belcastro is nu in balbezit. Belcastro draait met de bal, schiet en ... Folchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Foligno Academy - Montale99 4:0

22e minuut.
Belcastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcastro passt de bal zonder na te denken. Mołda is nu in balbezit. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão schiet op doel. Folchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belcastro rent richting de bal. Belcastro schiet op doel. Folchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Detond verovert de bal door een tackle van achteren. Detond speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mourão de bal onder controle te krijgen. Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Balsanti rent richting de bal. Mourão onderschept slim de pass. Mourão met een sublieme pass. Mołda is nu in balbezit. Mołda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belcastro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Colavolpe kan de bal niet met de borst controleren. Belcastro rent richting de bal. Balsanti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belcastro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belcastro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Folchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Serbanescu verovert de bal door een tackle van achteren. Serbanescu passt de bal met de wreef. Mołda rent richting de bal. Mołda haalt uit met een fantastische trap. Colavolpe heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Colavolpe rent richting de bal. Colavolpe geeft een lange en hoge pass. Serbanescu geeft een lange en hoge pass. Belcastro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mourão met de inworp. Mołda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Colavolpe de bal. Mołda rent richting de bal. Mołda geeft de bal voor. Folchi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Foligno Academy 16%, Montale99 84%.
Atletic Foligno Academy - Montale99 4:0

48e minuut.
Dullers geeft een hoge lob. Mołda kopt de bal weg. Daar is Forci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão onderschept slim de pass. Mourão draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Folchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Barluzzi is nu in balbezit. Mourão onderschept slim de pass. Mourão probeert naar een medespeler te passen. Mołda rent richting de bal. Mołda schiet op doel. Folchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mourão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serbanescu probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Balsanti rent richting de bal. Balsanti passt de bal zonder na te denken. Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mołda draait met de bal, schiet en ... Colavolpe probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

55e minuut.
Mourão is nu in balbezit. Mourão passt de bal in één keer door. Belcastro is nu in balbezit. Belcastro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mourão geeft een hoge lob. Beconcini kopt de bal weg. Klungelig pakt Colavolpe de bal. Mołda is nu in balbezit. Mołda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Foligno Academy - Montale99 5:0

62e minuut.
Forci geeft de bal voor. Dullers verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Baggini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Regoli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Serbanescu is nu in balbezit. Serbanescu speelt de bal door. Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão rent richting de bal. Mourão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Foligno Academy - Montale99 6:0

76e minuut.
Beconcini is nu in balbezit. Baggini begaat een overtreding. Beconcini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beconcini met een snel genomen vrije trap. Mołda rent richting de bal. Mołda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Foligno Academy - Montale99 7:0

89e minuut.
Klungelig pakt Belcastro de bal. Mourão is nu in balbezit. Mourão probeert naar een medespeler te passen. Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mołda schiet op doel. Folchi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Foligno Academy 30%, Montale99 70%.
Atletic Foligno Academy - Montale99 7:0