Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Allred FC Spezia Calcio 1906
Normal Tactiek Terzini
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 29.3
zwak Schieten redelijk
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Copat is nu in balbezit. Gorgo onderschept slim de pass. Gorgo passt de bal met de wreef. Medetti is nu in balbezit. Medetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand probeert naar een medespeler te passen. Crabu is nu in balbezit. Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannicola passt de bal in één keer door. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zampatti is nu in balbezit. Zampatti probeert naar een medespeler te passen. Bertolaia is nu in balbezit. Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti haalt uit met een fantastische trap. Ferretto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Bertolaia trapt de bal weg van het doel. Vannicola kopt de bal weg. Medetti rent richting de bal. Medetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Allred FC - Spezia Calcio 1906 0:1

20e minuut.
Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand met een sublieme pass. Bertolaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bersellini geeft een lange en hoge pass. Gorgo kopt de bal weg. Legrand probeert naar een medespeler te passen. Medetti rent richting de bal. Medetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lange met de inworp. Gorgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgo passt de bal in één keer door. Crabu rent richting de bal. Crabu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bersellini passt de bal in één keer door. Crabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabili legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crabu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Crabu neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Bertolaia geeft een hoge lob. Inworp. Lange met een snelle inworp. Legrand rent richting de bal. Legrand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Medetti rent richting de bal. Medetti haalt uit met een fantastische trap. Ferretto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allred FC 78%, Spezia Calcio 1906 22%.
Allred FC - Spezia Calcio 1906 0:1

49e minuut.
Crabu probeert de bal aan de voet te houden. Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti met een sublieme pass. Legrand is nu in balbezit. Legrand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mirabili is nu in balbezit. Crabu rent richting de bal. Crabu probeert naar een medespeler te passen. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Vannicola geeft de bal voor. Gorgo geeft een hoge lob. Sciancalepore kopt de bal weg. Zampatti is nu in balbezit. Zampatti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Profido probeert de bal aan de voet te houden. Filzi rent richting de bal. Profido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Profido krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Vannicola speelt de bal door. Profido bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampatti probeert naar een medespeler te passen. Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Allred FC - Spezia Calcio 1906 0:2

80e minuut.
Incantalupi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lange met een snelle inworp. Gorgo is nu in balbezit. Gorgo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vannicola kopt de bal weg. Medetti rent richting de bal. Crabu probeert naar een medespeler te passen. Legrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrand haalt uit met een fantastische trap. Ferretto bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allred FC 79%, Spezia Calcio 1906 21%.
Allred FC - Spezia Calcio 1906 0:2