Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
citanò SASSARI_TORRES
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Petrozzi speelt de bal door. Tampone rent richting de bal. Tampone draait met de bal, schiet en ... Poncia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
citanò - SASSARI_TORRES 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbeduto met de inworp. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salvestrini de bal. Bandettini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Menegoli met een snelle inworp. Daar is Petrozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrozzi geeft een hoge lob. Tampone rent richting de bal. Tampone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
citanò - SASSARI_TORRES 2:0

22e minuut.
Gheno rent richting de bal. Spadavecchia verovert de bal door een tackle van achteren. Spadavecchia met een sublieme pass. Tampone is nu in balbezit. Tampone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
citanò - SASSARI_TORRES 3:0

28e minuut.
Dalla geeft een lange en hoge pass. Bigatti rent richting de bal. Longoni maakt een afschuwelijke overtreding. Longoni krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Filippini geeft een hoge lob. Folloni kopt de bal weg. Bigatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salvestrini is nu in balbezit. Salvestrini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: citanò 55%, SASSARI_TORRES 45%.
citanò - SASSARI_TORRES 3:0

57e minuut.
Nacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Folloni verovert de bal door een tackle van achteren. Folloni speelt de bal door. Salvestrini rent richting de bal. Salvestrini haalt uit met een fantastische trap. Bandettini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Menegoli geeft de bal voor. Bigozzi heeft problemen om de bal te vangen. Carnovali is nu in balbezit. Carnovali schiet op doel. Poncia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
citanò - SASSARI_TORRES 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: citanò 51%, SASSARI_TORRES 49%.
citanò - SASSARI_TORRES 4:0