Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buti23 Orsi Sconosciuti
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Campanile geeft een hoge lob. Borsoi met een sublieme pass. Daar is Brambilla Colnago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Arbizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Arbizzi passt de bal zonder na te denken. Zanoncelli is nu in balbezit. Zanoncelli haalt uit met een fantastische trap. Balsamello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Orsi Sconosciuti 0:1

10e minuut.
Zanoncelli passt de bal met de wreef. Bacconi is nu in balbezit. Bacconi met een sublieme pass. Zanoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoncelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Balsamello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Beozzo geeft de bal voor. Klungelig pakt Perego de bal. Destefani rent richting de bal. Perego verovert de bal door een tackle van achteren. Perego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buti23 - Orsi Sconosciuti 1:1

22e minuut.
Malintoppi rent richting de bal. Ielli onderschept slim de pass. Ielli met een sublieme pass. Perego is nu in balbezit. Perego schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Arbizzi kopt de bal weg. Bacconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beozzo maakt een afschuwelijke overtreding. Beozzo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Malintoppi is nu in balbezit. Brambilla Colnago verovert de bal door een tackle van achteren. Brambilla Colnago geeft een lange en hoge pass. Burzi rent richting de bal. Burzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Arbizzi rent richting de bal. Beozzo onderschept slim de pass. Beozzo probeert naar een medespeler te passen. Zanoncelli rent richting de bal. Zanoncelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Orsi Sconosciuti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buti23 72%, Orsi Sconosciuti 28%.
buti23 - Orsi Sconosciuti 1:2

86e minuut.
Bacconi is nu in balbezit. Bacconi met een sublieme pass. Zanoncelli is nu in balbezit. Arbizzi is nu in balbezit. Arbizzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Orsi Sconosciuti 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buti23 51%, Orsi Sconosciuti 49%.
buti23 - Orsi Sconosciuti 1:3