Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asini Onesti Pappagalli Uniti
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Sanna met de inworp. Buranello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivotto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buranello raakt geblesseerd tijdens het duel. Buranello neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Asini Onesti - Pappagalli Uniti 1:0

42e minuut.
Santagati geeft de bal voor. Cataldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldi probeert naar een medespeler te passen. Liboni is nu in balbezit. Liboni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asini Onesti 42%, Pappagalli Uniti 58%.
Asini Onesti - Pappagalli Uniti 1:0

55e minuut.
Cataldi is nu in balbezit. Cataldi probeert naar een medespeler te passen. Liboni is nu in balbezit. Liboni haalt uit met een fantastische trap. Sanna springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mugherli geeft een lange en hoge pass. Peyrachia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pizzini rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pizzini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ameli is nu in balbezit. Ameli passt de bal zonder na te denken. Pettoni rent richting de bal. Pettoni draait met de bal, schiet en ... Cimino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magliocca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asini Onesti 43%, Pappagalli Uniti 57%.
Asini Onesti - Pappagalli Uniti 1:0