Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cosenza Deportivo La Karogna
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Graziani met een sublieme pass. Baiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiano speelt de bal door. Santoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fumo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Graziani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Galioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galioto probeert naar een medespeler te passen. Coppola rent richting de bal. Casagni rent richting de bal. Casagni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cosenza - Deportivo La Karogna 0:1

30e minuut.
Fumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumo geeft een hoge lob. Bellugi rent richting de bal. Santoro is nu in balbezit. Santoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cosenza 54%, Deportivo La Karogna 46%.
Atletico Cosenza - Deportivo La Karogna 0:1

51e minuut.
Concas rent richting de bal. Casagni is nu in balbezit. Casagni passt de bal met de wreef. Concas rent richting de bal. Concas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Baiano speelt de bal door. Santoro rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rescaldina ... Strafschop! Directe rode kaart, Rescaldina moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rescaldina schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Santoro raakt geblesseerd tijdens het duel. Baiano legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Coppola is nu in balbezit. Coppola passt de bal zonder na te denken. Fumo speelt de bal door. Santoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiano onderschept slim de pass. Baiano passt de bal met de wreef. Santoro rent richting de bal. Santoro haalt uit met een fantastische trap. Marelli bokst de bal weg.

75e minuut.
Zamarco kan de bal niet met de borst controleren. Lizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarco onderschept slim de pass. Baiano is nu in balbezit. Baiano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Casagni is nu in balbezit. Andreazzini onderschept slim de pass. Andreazzini met een sublieme pass. Santoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoro draait met de bal, schiet en ... Marelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Cosenza - Deportivo La Karogna 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cosenza 42%, Deportivo La Karogna 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Cosenza - Deportivo La Karogna 1:1