Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asini Onesti buti23
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Masetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranello onderschept slim de pass. Buranello passt de bal met de wreef. Buonavolontà is nu in balbezit. Buonavolontà draait met de bal, schiet en ... Balsamello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

18e minuut.
Buranello rent richting de bal. Buranello speelt de bal door. Buonavolontà bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavolontà haalt uit met een fantastische trap. Balsamello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Asini Onesti - buti23 1:0

19e minuut.
Cocconi onderschept slim de pass. Cocconi probeert naar een medespeler te passen. Ielli probeert naar een medespeler te passen. Perego rent richting de bal. Perego haalt uit met een fantastische trap. Magliocca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asini Onesti - buti23 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asini Onesti 32%, buti23 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asini Onesti - buti23 1:1

69e minuut.
Cataldi probeert de bal met de borst te controleren. Cataldi probeert naar een medespeler te passen. Cocconi is nu in balbezit. Buranello onderschept slim de pass. Buranello haalt uit met een fantastische trap. Balsamello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buonavolontà krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Cenci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buranello bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranello probeert naar een medespeler te passen. Sanna rent richting de bal. Sanna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asini Onesti 38%, buti23 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asini Onesti - buti23 1:1