Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festajolo85 fc Taranto FC 1927
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Scantamburlo onderschept slim de pass. Randazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Randazzo passt de bal zonder na te denken. Defilippis rent richting de bal. Defilippis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Cadeo de bal. Ielpa is nu in balbezit. Ielpa passt de bal met de wreef. Defilippis is nu in balbezit. Defilippis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nogaro trapt de bal weg van het doel. Randazzo speelt de bal door. Defilippis is nu in balbezit. Defilippis schiet op doel. Nogaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Scantamburlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scantamburlo geeft de bal voor. Bottin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Defilippis bereikt de bal nog maar net als eerste. Defilippis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Di Somma geeft een lange en hoge pass. Giannico rent richting de bal. Giannico met een sublieme pass. Conversi rent richting de bal. Conversi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Puccio kopt de bal weg. Defilippis probeert de bal met de borst te controleren. Randazzo probeert naar een medespeler te passen. Defilippis is nu in balbezit. Defilippis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Puccio met een sublieme pass. Gaggiano is nu in balbezit. Randazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Defilippis bereikt de bal nog maar net als eerste. Defilippis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Festajolo85 fc - Taranto FC 1927 0:1

38e minuut.
Bottin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Masielli komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ielpa met een sublieme pass. Demasi is nu in balbezit. Puccio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puccio krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ielpa is nu in balbezit. Ielpa speelt de bal door. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Defilippis onderschept slim de pass. Defilippis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festajolo85 fc 56%, Taranto FC 1927 44%.
Festajolo85 fc - Taranto FC 1927 0:1

70e minuut.
Giannico bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannico passt de bal met de wreef. Demasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Festajolo85 fc - Taranto FC 1927 1:1

80e minuut.
Di Somma is nu in balbezit. Di Somma geeft een lange en hoge pass. Puccio rent richting de bal. Defilippis bereikt de bal nog maar net als eerste. Defilippis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festajolo85 fc - Taranto FC 1927 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festajolo85 fc 52%, Taranto FC 1927 48%.
Festajolo85 fc - Taranto FC 1927 1:2