Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Cupra UNITED SAN COSTANZO
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


20e minuut.
Bazzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iurlaro komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Secoli is nu in balbezit. Calzolari is nu in balbezit. Calzolari speelt de bal door. Capirci is nu in balbezit. Capirci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Ciceri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calzolari is nu in balbezit. Calzolari draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Ciceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzolari onderschept slim de pass. Capirci is nu in balbezit. Calzolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzolari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Alfani rent richting de bal. Iurlaro onderschept slim de pass. Iurlaro probeert naar een medespeler te passen. Terrenghi is nu in balbezit. Terrenghi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Santangelo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Lorenzis de bal. De Lorenzis speelt de bal door. Daar is Santangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santangelo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Valerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Lorenzis rent richting de bal. De Lorenzis met een sublieme pass. Capirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Capirci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Cupra 55%, UNITED SAN COSTANZO 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
As Cupra - UNITED SAN COSTANZO 0:0

51e minuut.
De Lorenzis geeft een lange en hoge pass. Terrenghi probeert de bal aan de voet te houden. Capirci rent richting de bal. Calzolari is nu in balbezit. Calzolari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Alfani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pettinelli komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pettinelli kopt de bal weg. Calzolari rent richting de bal. Calzolari probeert naar een medespeler te passen. Capirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Capirci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Caiffa trapt de bal weg. Calzolari kopt de bal weg. Capirci rent richting de bal. Capirci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ciceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzolari onderschept slim de pass. Calzolari met een sublieme pass. Capirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Capirci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Santangelo passt de bal zonder na te denken. Calzolari is nu in balbezit. Calzolari passt de bal met de wreef. Capirci is nu in balbezit. Capirci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Santangelo passt de bal zonder na te denken. Calzolari rent richting de bal. Calzolari met een sublieme pass. Capirci rent richting de bal. Capirci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Cupra - UNITED SAN COSTANZO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Cupra 48%, UNITED SAN COSTANZO 52%.
As Cupra - UNITED SAN COSTANZO 0:1