Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpartanKing Palazzi Meravigliosi
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Maddalena geeft de bal voor. Zottin kopt de bal weg. Cusinati is nu in balbezit. Cusinati schiet op doel. Corat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - Palazzi Meravigliosi 0:1

14e minuut.
Cusinati is nu in balbezit. Attanasio is nu in balbezit. Vocale verovert de bal door een tackle van achteren. Vocale draait met de bal, schiet en ... Corat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - Palazzi Meravigliosi 0:2

16e minuut.
Legname is nu in balbezit. Vocale verovert de bal door een tackle van achteren. Vocale speelt de bal door. Cusinati rent richting de bal. Cusinati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pagliaccio kopt de bal weg. Daar is Cusinati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cusinati probeert naar een medespeler te passen. Vocale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vocale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - Palazzi Meravigliosi 0:3

23e minuut.
Cusinati geeft een lange en hoge pass. Vitalliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalliano geeft de bal voor. Monforte rent richting de bal. Monforte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambella onderschept slim de pass. Gambella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galgaro de bal. Galgaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Vedovello bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldassarre verovert de bal door een tackle van achteren. Baldassarre passt de bal met de wreef. Monforte heeft problemen om de bal te vangen. Monforte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Baldassarre passt de bal met de wreef. Manco probeert naar een medespeler te passen. Cusinati probeert naar een medespeler te passen. Vocale is nu in balbezit. Vocale haalt uit met een fantastische trap. Corat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maddalena neemt de hoekschop. Vocale krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - Palazzi Meravigliosi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpartanKing 53%, Palazzi Meravigliosi 47%.
SpartanKing - Palazzi Meravigliosi 0:4

51e minuut.
Monforte verovert de bal door een tackle van achteren. Monforte passt de bal in één keer door. Baldassarre rent richting de bal. Baldassarre haalt uit met een fantastische trap. Manco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - Palazzi Meravigliosi 1:4

56e minuut.
Baldassarre rent richting de bal. Monforte rent richting de bal. Baldassarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Monforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Monforte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vedovello rent richting de bal. Baldassarre rent richting de bal. Baldassarre probeert naar een medespeler te passen. Cusinati is nu in balbezit. Cusinati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpartanKing 44%, Palazzi Meravigliosi 56%.
SpartanKing - Palazzi Meravigliosi 1:4