Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperSantos Amatori
LIDO532-GAZALCI Tactiek 433
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Inworp. Van Driessche met een snelle inworp. Berezutskij heeft problemen om de bal te vangen. Berezutskij geeft een lange en hoge pass. Alesi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Amatori 1:0

5e minuut.
Dall`Agnol met een sublieme pass. Zajatz is nu in balbezit. Zajatz passt de bal met de wreef. Alesi rent richting de bal. Alesi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Amatori 2:0

7e minuut.
Massarotti geeft de bal voor. Sammartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zajatz de bal. Zajatz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Fiorello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berezutskij met de inworp. Van Driessche is nu in balbezit. Van Driessche geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Massarotti heeft problemen om de bal te vangen. Berezutskij geeft een lange en hoge pass. Van Driessche kopt de bal weg. Berezutskij geeft een lange en hoge pass. Zajatz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Berezutskij onderschept slim de pass. Berezutskij geeft een hoge lob. Zajatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajatz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Serventi geeft een hoge lob. Martelli kan de bal niet met de borst controleren. Martelli speelt de bal door. Zajatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajatz draait met de bal, schiet en ... Bravaccini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zajatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajatz haalt uit met een fantastische trap. Bravaccini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Amatori 3:0

22e minuut.
Berezutskij verovert de bal door een tackle van achteren. Berezutskij geeft de bal voor. Piccinno controleert de bal met de borst. Alesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fiorello met een sublieme pass. Van Driessche is nu in balbezit. Van Driessche met een sublieme pass. Alesi is nu in balbezit. Alesi schiet op doel. Bravaccini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Berezutskij passt de bal zonder na te denken. Zajatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesi rent richting de bal. Alesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Amatori 4:0

37e minuut.
Berezutskij met een sublieme pass. Daar is Zajatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajatz passt de bal met de wreef. Alesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 24%, Amatori 76%.
SuperSantos - Amatori 4:0

49e minuut.
Torelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sammartano met de inworp. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Serventi bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Driessche onderschept slim de pass. Van Driessche passt de bal zonder na te denken. Zajatz is nu in balbezit. Zajatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sammartano kopt de bal weg. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij met een sublieme pass. Alesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Amatori 5:0

63e minuut.
Berezutskij kopt de bal weg. Sammartano is nu in balbezit. Sammartano met een sublieme pass. Zajatz heeft problemen om de bal te vangen. Zajatz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Amatori 6:0

64e minuut.
Torelli is nu in balbezit. Sammartano onderschept slim de pass. Sammartano met een sublieme pass. Alesi rent richting de bal. Alesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Amatori 7:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berezutskij met een snelle inworp. Van Driessche rent richting de bal. Van Driessche geeft een hoge lob. Alesi springt en kopt de bal. Bravaccini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Płachecki met een sublieme pass. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij met een sublieme pass. Alesi is nu in balbezit. Alesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij geeft een lange en hoge pass. Zajatz springt en kopt de bal. Piccinno probeert naar een medespeler te passen. Fiorello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bravaccini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 12%, Amatori 88%.
SuperSantos - Amatori 7:0