Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpartanKing UNITED SAN COSTANZO
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Villa rent richting de bal. Calzolari onderschept slim de pass. Calzolari probeert naar een medespeler te passen. Capirci rent richting de bal. Capirci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - UNITED SAN COSTANZO 0:1

28e minuut.
Capirci rent richting de bal. Vitalliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capirci onderschept slim de pass. Capirci haalt uit met een fantastische trap. Corat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - UNITED SAN COSTANZO 0:2

32e minuut.
Calzolari passt de bal in één keer door. Cuccio rent richting de bal. Cuccio met een sublieme pass. Capirci rent richting de bal. Capirci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Piacente onderschept slim de pass. De Lorenzis verovert de bal door een tackle van achteren. Baldassarre verovert de bal door een tackle van achteren. Piacente is nu in balbezit. Piacente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpartanKing 59%, UNITED SAN COSTANZO 41%.
SpartanKing - UNITED SAN COSTANZO 0:2

50e minuut.
De Lorenzis kopt de bal weg. Legname probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capirci is nu in balbezit. Calzolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzolari draait met de bal, schiet en ... Corat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - UNITED SAN COSTANZO 0:3

51e minuut.
Gambella probeert naar een medespeler te passen. Piacente rent richting de bal. Abbruzzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacente onderschept slim de pass. Piacente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Cuccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Legname kan de bal niet met de borst controleren. Calzolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzolari geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Carrucci verovert de bal door een tackle van achteren. Carrucci probeert naar een medespeler te passen. Vitalliano rent richting de bal. Capirci onderschept slim de pass. Capirci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Leo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villa geeft de bal voor. Monforte is nu in balbezit. Monforte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - UNITED SAN COSTANZO 1:3

78e minuut.
Gambella is nu in balbezit. Alfani begaat een overtreding. Gambella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bongiovanni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Monforte rent richting de bal. Monforte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vitalliano geeft een hoge lob. Piacente kopt de bal weg. Monforte rent richting de bal. Monforte schiet op doel. Berisso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpartanKing - UNITED SAN COSTANZO 2:3

89e minuut.
Monforte is nu in balbezit. Piacente rent richting de bal. Monforte is nu in balbezit. Piacente rent richting de bal. Piacente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SpartanKing - UNITED SAN COSTANZO 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpartanKing 42%, UNITED SAN COSTANZO 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SpartanKing - UNITED SAN COSTANZO 3:3