Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
desiderio Amatori
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.8
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Massolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Agnol passt de bal zonder na te denken. Baresi is nu in balbezit. Baresi draait met de bal, schiet en ... Massasogni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pedrazzini geeft een lange en hoge pass. Fiorello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tosti rent richting de bal. Tosti draait met de bal, schiet en ... Bravaccini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
desiderio - Amatori 1:0

37e minuut.
Torelli rent richting de bal. Securi rent richting de bal. Palumbi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palumbi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Serventi passt de bal met de wreef. Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Agnol passt de bal in één keer door. Baresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baresi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: desiderio 38%, Amatori 62%.
desiderio - Amatori 1:0

46e minuut.
Baresi kopt de bal weg. Daar is Tosti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Securi rent richting de bal. Tosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pedrazzini passt de bal met de wreef. Masala heeft problemen om de bal te vangen. Dall`Agnol is nu in balbezit. Dall`Agnol schiet op doel. Massasogni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
desiderio - Amatori 1:1

59e minuut.
Cicu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedrazzini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taddei geeft de bal voor. Montella springt en kopt de bal. Bravaccini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Masala is nu in balbezit. Masala passt de bal in één keer door. Daar is Tosti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosti draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Fiorello de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
desiderio - Amatori 2:1

61e minuut.
Cicu probeert naar een medespeler te passen. Massarotti rent richting de bal. Massarotti speelt de bal door. Dall`Agnol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Agnol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: desiderio 34%, Amatori 66%.
desiderio - Amatori 2:1