Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leccess Los Piangina
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


11e minuut.
Ceglia probeert de bal aan de voet te houden. Guaragno is nu in balbezit. Operti verovert de bal door een tackle van achteren. Operti haalt uit met een fantastische trap. Pellegatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
leccess - Los Piangina 0:1

15e minuut.
Ceglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbriani onderschept slim de pass. Imbriani probeert naar een medespeler te passen. Operti rent richting de bal. Operti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Capotorto is nu in balbezit. Capotorto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rende de bal. Giurato is nu in balbezit. Giurato haalt uit met een fantastische trap. Carapelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Albertocchi geeft een hoge lob. Operti kopt de bal weg. Falzea heeft problemen om de bal te vangen. Operti rent richting de bal. Operti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Falzea is nu in balbezit. Falzea met een sublieme pass. Operti bereikt de bal nog maar net als eerste. Operti haalt uit met een fantastische trap. Capotorto probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rende onderschept slim de pass. Ganci rent richting de bal. Met opzet legt Sicignano zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sicignano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sicignano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Guaragno geeft een lange en hoge pass. Pizzimenti kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceglia de bal. Arseni is nu in balbezit. Arseni geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
leccess - Los Piangina 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leccess 56%, Los Piangina 44%.
leccess - Los Piangina 0:2

47e minuut.
Arseni probeert naar een medespeler te passen. Falzea rent richting de bal. Falzea passt de bal zonder na te denken. Operti bereikt de bal nog maar net als eerste. Operti draait met de bal, schiet en ... Pellegatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Candotti met de inworp. Falzea geeft een lange en hoge pass. Lomellini heeft problemen om de bal te vangen. Operti rent richting de bal. Operti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leccess - Los Piangina 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leccess 58%, Los Piangina 42%.
leccess - Los Piangina 0:3