Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foreste Infamissimi Tiber
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Bonforte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valcarenghi met de inworp. Fontanella rent richting de bal. Fontanella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Bonforte trapt de bal weg. Frattoli is nu in balbezit. Schettino begaat een overtreding. Schettino krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Schettino geeft de bal voor. Inworp. Bernich met een snelle inworp. Anicito heeft problemen om de bal te vangen. Anicito geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foreste Infamissimi 67%, Tiber 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foreste Infamissimi - Tiber 0:0

50e minuut.
Crocitto rent richting de bal. Bernich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Crocitto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bernich speelt de bal door. Fara met een snel genomen vrije trap. Gotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Scandellari is nu in balbezit. Sabino verovert de bal door een tackle van achteren. Sabino passt de bal met de wreef. Frattoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frattoli draait met de bal, schiet en ... Caverzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Valcarenghi met een sublieme pass. Fontanella is nu in balbezit. Altana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altana krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Meriggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valcarenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Valcarenghi passt de bal met de wreef. Fontanella rent richting de bal. Fontanella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foreste Infamissimi - Tiber 1:0

69e minuut.
Meriggi probeert naar een medespeler te passen. Atsoggiu is nu in balbezit. Atsoggiu passt de bal in één keer door. Frattoli rent richting de bal. Frattoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Atsoggiu geeft een lange en hoge pass. Meriggi speelt de bal door. Pagliai heeft problemen om de bal te vangen. Frattoli is nu in balbezit. Frattoli draait met de bal, schiet en ... Caverzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foreste Infamissimi 60%, Tiber 40%.
Foreste Infamissimi - Tiber 1:0