Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Calderon 26 Scugnizzi Vincenti
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 23.9
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Zampogna met de inworp. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarossa begaat een overtreding. Barbarossa krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Doeltrap. Siani trapt de bal weg van het doel. Falzon kopt de bal weg. Balzaretti is nu in balbezit. Balzaretti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Campione passt de bal met de wreef. Borromini is nu in balbezit. Borromini geeft de bal voor. Balzaretti is nu in balbezit. Balzaretti haalt uit met een fantastische trap. Monitoro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Calderon 26 - Scugnizzi Vincenti 1:0

16e minuut.
Ferrarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Beri verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zampogna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piccin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ferrarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrarese haalt uit met een fantastische trap. Daar is Siani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrarese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Calderon 26 - Scugnizzi Vincenti 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Calderon 26 54%, Scugnizzi Vincenti 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Calderon 26 - Scugnizzi Vincenti 1:1

64e minuut.
Zampogna speelt de bal door. Siani rent richting de bal. Siani geeft een hoge lob. Limonada rent richting de bal. Limonada geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Beri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zampogna met een snelle inworp. Piccin rent richting de bal. Piccin schiet op doel. Sassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbarossa probeert naar een medespeler te passen. Nicheli rent richting de bal. Met opzet legt Balzaretti zijn tegenspeler op de grond. Balzaretti krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Piccin passt de bal in één keer door. Ferrarese is nu in balbezit. Beri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferrarese raakt geblesseerd tijdens het duel. Piccin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sassi bokst de bal weg.

89e minuut.
Abbruzzese geeft een lange en hoge pass. Piccin rent richting de bal. Piccin met een sublieme pass. Ferrarese heeft problemen om de bal te vangen. Ferrarese haalt uit met een fantastische trap. Sassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Calderon 26 57%, Scugnizzi Vincenti 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Calderon 26 - Scugnizzi Vincenti 1:1