Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cicciano Ramiozuola
433 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 26.4
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Venditto probeert de bal aan de voet te houden. Aronica bereikt de bal nog maar net als eerste. Toninelli probeert naar een medespeler te passen. Berogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Berogna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Calogeri rent richting de bal. Calogeri passt de bal in één keer door. Berogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Berogna haalt uit met een fantastische trap. Lanzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Quer geeft een hoge lob. Inworp. Toninelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Berogna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Calogeri rent richting de bal. Calogeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicciano - Ramiozuola 0:1

45e minuut.
Arzilli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maranzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fessia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fessia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicciano 47%, Ramiozuola 53%.
Cicciano - Ramiozuola 0:1

52e minuut.
Ironi rent richting de bal. Quer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ironi. Ironi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Toninelli verovert de bal door een tackle van achteren. Toninelli geeft een lange en hoge pass. Bellida heeft problemen om de bal te vangen. Calogeri rent richting de bal. Calogeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicciano - Ramiozuola 0:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maranzano met de inworp. Fessia met een sublieme pass. Cognar rent richting de bal. Cognar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicciano - Ramiozuola 1:2

80e minuut.
Calogeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Calogeri passt de bal met de wreef. Ironi rent richting de bal. Ironi schiet op doel. Lanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicciano - Ramiozuola 1:3

81e minuut.
Fessia is nu in balbezit. Fessia geeft een lange en hoge pass. Venditto kopt de bal weg. Cognar is nu in balbezit. Cognar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicciano 52%, Ramiozuola 48%.
Cicciano - Ramiozuola 1:3